2021 RHIC/AGS Annual Users' Meeting

Report of Contributions

Contribution ID: 2 Type: not specified

Welcome Remarks

Thursday, 10 June 2021 09:00 (25 minutes)

Presenter: GAO, Haiyan (Brookhaven National Laboratory, NPP ALD)

Session Classification: Plenary Session 1.A

Contribution ID: 3 Type: not specified

Report from NSF

Thursday, 10 June 2021 09:25 (25 minutes)

Presenter: THOMAS, Jim (National Science Foundation, Program Director for Nuclear Physics

)

Session Classification: Plenary Session 1.A

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Report from DOE

Thursday, 10 June 2021 09:50 (25 minutes)

Presenter: HICKS, Kenneth (Department of Energy, Program Manager, Heavy Ion Nuclear Physics)

Session Classification: Plenary Session 1.A

C-AD Report

Contribution ID: 6 Type: not specified

C-AD Report

Thursday, 10 June 2021 10:30 (25 minutes)

Presenter: LIU, Chuyu (CAD)

Session Classification: Plenary Session 1.B

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

STAR Run Report

Thursday, 10 June 2021 10:55 (25 minutes)

Presenter: KELSEY, Matthew (Wayne State University)

Session Classification: Plenary Session 1.B

Contribution ID: 8 Type: not specified

STAR Highlights

Thursday, 10 June 2021 11:20 (25 minutes)

Presenter: Dr KOSARZEWSKI, Leszek (Czech Technical University in Prague)

Session Classification: Plenary Session 1.B

Contribution ID: 9 Type: not specified

PHENIX Highlights

Thursday, 10 June 2021 12:15 (25 minutes)

Presenter: PARK, Sanghwa (Stony Brook University)

Session Classification: Plenary Session 1.C

Contribution ID: 10 Type: not specified

sPHENIX Status Report

Thursday, 10 June 2021 12:40 (25 minutes)

Presenter: UMAKA, Ejiro (Iowa State University)

Session Classification: Plenary Session 1.C

Contribution ID: 11 Type: not specified

EIC Accelerator Progress

Thursday, 10 June 2021 13:45 (25 minutes)

Presenter: MONTAG, Christoph (BNL)

Session Classification: Plenary Session 1.D

Contribution ID: 12 Type: not specified

Data and Analysis Preservation

Thursday, 10 June 2021 13:05 (25 minutes)

Presenter: Dr POTEKHIN, Maxim (Brookhaven National Laboratory NPPS/Physics Department)

Session Classification: Plenary Session 1.C

Contribution ID: 13 Type: not specified

Career Panel

Thursday, 10 June 2021 14:10 (50 minutes)

Presenters: JENTSCH, Alexander (Brookhaven National Lab); FRANCISCO, Audrey (Yale Univer-

sity); SIEVERT, Matthew (University of Illinois)

Session Classification: Plenary Session 1.D

Contribution ID: 14 Type: not specified

Cold QCD at RHIC

Friday, 11 June 2021 09:50 (25 minutes)

Presenter: ZUREK, Maria (Argonne National Laboratory)

Session Classification: Plenary Session 2.A

Contribution ID: 15 Type: not specified

Cold QCD at RHIC Theory

Friday, 11 June 2021 09:25 (25 minutes)

Presenter: KOVCHEGOV, Yuri (The Ohio State University)

Session Classification: Plenary Session 2.A

Contribution ID: 16 Type: not specified

EIC Project Status

Friday, 11 June 2021 09:00 (25 minutes)

Presenter: YECK, James (Brookhaven National Laboratory, Associate Laboratory Director, Elec-

tron-Ion Collider)

Session Classification: Plenary Session 2.A

Contribution ID: 17 Type: not specified

EIC Physics & Experimental Equipment

Friday, 11 June 2021 10:30 (25 minutes)

Presenter: HORN, Tanja (Catholic University)Session Classification: Plenary Session 2.B

Contribution ID: 18 Type: not specified

EIC Complementarity

Friday, 11 June 2021 11:05 (25 minutes)

Presenter: NEWMAN, Paul (University of Birmingham, UK)

Session Classification: Plenary Session 2.B

Contribution ID: 19 Type: not specified

EIC Heavy Ion Theory

Friday, 11 June 2021 11:30 (25 minutes)

Presenter: WANG, Xin-Nian (Lawrence Berkeley National Laboratory)

Session Classification: Plenary Session 2.B

Contribution ID: 20 Type: not specified

From Heavy-Ions to Neutron Stars

Friday, 11 June 2021 12:25 (25 minutes)

Presenter: NORONHA-HOSTLER, Jacquelyn (University of Houston)

Session Classification: Plenary Session 2.C

Contribution ID: 21 Type: not specified

EXPLORING BARYON-RICH MATTER WITH HADES

Friday, 11 June 2021 12:50 (25 minutes)

Presenter: GALATYUK, Tetyana (Technische Universitat Darmstadt)

Session Classification: Plenary Session 2.C

Contribution ID: 22 Type: not specified

Merit Awards

Friday, 11 June 2021 13:15 (5 minutes)

Presenter: GAO, Haiyan (Brookhaven National Laboratory, NPP ALD)

Session Classification: Plenary Session 2.C

Contribution ID: 23 Type: not specified

Thesis Awards

Friday, 11 June 2021 13:20 (5 minutes)

Presenter: GIBBS, Doon (Brookhaven National Laboratory, Lab Director)

Session Classification: Plenary Session 2.C

Contribution ID: 24 Type: not specified

Thesis Award Winner - Wenqing Fan

Friday, 11 June 2021 13:25 (10 minutes)

Session Classification: Plenary Session 2.C

Contribution ID: 25 Type: not specified

Thesis Award Winner - Rafal Sikora

Friday, 11 June 2021 13:35 (10 minutes)

Session Classification: Plenary Session 2.C

Contribution ID: 26 Type: not specified

BNL Facilities & Operations

Friday, 11 June 2021 14:00 (25 minutes)

Presenter: DANIELS, Thomas (Brookhaven National Laboratory)

Session Classification: Plenary Session 2.D

Contribution ID: 27 Type: not specified

BNL Diversity & Inclusion

Friday, 11 June 2021 14:25 (25 minutes)

Presenter: LEE, Joseph (Brookhaven National Laboratory)

Session Classification: Plenary Session 2.D

Contribution ID: 28 Type: not specified

UEC Business Meeting

Friday, 11 June 2021 14:50 (25 minutes)

Presenter: BELMONT, Ron (University of North Carolina Greensboro)

Session Classification: Plenary Session 2.D

Contribution ID: 29 Type: not specified

QCD Equation of State at Finite Densities and Net-Proton Cumulants in the BES Program

Tuesday, 8 June 2021 12:15 (25 minutes)

Presenter: MROCZEK, Debora

Session Classification: Beam Energy Scan

Contribution ID: 30 Type: not specified

Net-particle Cumulants Measurement from STAR BES

Tuesday, 8 June 2021 12:40 (25 minutes)

Presenter: NISHITANI, Risa (University of Tsukuba)

Session Classification: Beam Energy Scan

Contribution ID: 31 Type: not specified

Shear-Induced Spin Polarization Effects and Vorticity in the BES Program

Tuesday, 8 June 2021 13:05 (25 minutes)

Presenter: YIN, Yi (Institute of Modern Physics, CAS)

Session Classification: Beam Energy Scan

Contribution ID: 32 Type: not specified

Polarization Measurements from STAR BES

Tuesday, 8 June 2021 13:45 (25 minutes)

Presenter: SINGHA, Subhash (Institute of Modern Physics, CAS)

Session Classification: Beam Energy Scan

Contribution ID: 33 Type: not specified

Fluctuation Measurements and Global Conservation Laws in the BES Program

Tuesday, 8 June 2021 14:10 (25 minutes)

Presenter: VOVCHENKO, Volodymyr (Goethe University Frankfurt)

Session Classification: Beam Energy Scan

Contribution ID: 34 Type: not specified

Yield Production and Flow Measurements from STAR BES

Tuesday, 8 June 2021 14:35 (25 minutes)

Presenter: NASIM, Md (Indian Institute of Science Education and Research, Berhampur)

Session Classification: Beam Energy Scan

Contribution ID: 35 Type: not specified

Theory Overview

Wednesday, 9 June 2021 12:15 (25 minutes)

Presenter: SHEN, Chun (Wayne State University)

Session Classification: Small Systems

Contribution ID: 36 Type: not specified

Collectivity in Small System Collisions at RHIC

Wednesday, 9 June 2021 12:40 (25 minutes)

Presenter: NAGLE, James (University of Colorado)

Session Classification: Small Systems

Contribution ID: 37 Type: not specified

Light Hadron Production in Small Systems at RHIC

Wednesday, 9 June 2021 13:05 (25 minutes)

Presenter: MITRANKOV, Iurii (Peter the Great St. Petersburg Polytechnic University (SPbPU))

Session Classification: Small Systems

Contribution ID: 38 Type: not specified

Jets and Heavy Quarkonia Production in Small System Collision at RHIC

Wednesday, 9 June 2021 13:45 (25 minutes)

Presenter: MOONEY, Isaac (Wayne State University)

Session Classification: Small Systems

Contribution ID: 39 Type: not specified

Collectivity signals in ultra-small collision systems at RHIC and the LHC

Wednesday, 9 June 2021 14:10 (25 minutes)

Presenter: SEIDLITZ, Blair (University of Colorado Boulder)

Session Classification: Small Systems

Contribution ID: 40 Type: not specified

Overview of nuclear PDFs

Wednesday, 9 June 2021 14:35 (25 minutes)

Presenter: ZURITA, Maria Pia (University of Regensburg)

Session Classification: Small Systems

Contribution ID: 41 Type: not specified

Heavy Flavor at ALICE: Status and Prospects

Wednesday, 9 June 2021 12:15 (25 minutes)

Presenter: OLIVEIRA DA SILVA, Antonio Carlos (University of Tennessee - Knoxville)

Session Classification: Heavy Flavor

Contribution ID: 42

Type: not specified

Heavy Flavour Dynamics in Heavy Ion Collisions: Anisotropic flows vn and their Correlations to Bulk Dynamics and the Initial Field

Wednesday, 9 June 2021 12:40 (25 minutes)

Presenter: PLUMARI, Salvatore (INFN Catania)

Session Classification: Heavy Flavor

Contribution ID: 43 Type: not specified

sPHENIX Heavy Flavor Overview

Wednesday, 9 June 2021 13:05 (25 minutes)

Presenter: DEAN, Cameron (LANL)

Session Classification: Heavy Flavor

Contribution ID: 44 Type: **not specified**

Quarkonia Measurements from PHENIX

Wednesday, 9 June 2021 13:45 (25 minutes)

Presenter: ROSATI, Marzia (Iowa State University)

Session Classification: Heavy Flavor

Contribution ID: 45 Type: not specified

Recent Open Heavy Flavor and Quarkonia Measurements from STAR

Wednesday, 9 June 2021 14:10 (25 minutes)

Presenter: JI, Yuanjing (LBNL)

Session Classification: Heavy Flavor

Contribution ID: 46 Type: not specified

Open Quantum Systems for Quarkonia

Wednesday, 9 June 2021 14:35 (25 minutes)

Presenter: YAO, Xiaojun (Massachusetts Institute of Technology)

Session Classification: Heavy Flavor

Contribution ID: 47 Type: **not specified**

An Overview of Recent RHIC and LHC Jet Measurements

Wednesday, 9 June 2021 12:15 (40 minutes)

Presenter: SALUR, Sevil (Rutgers University)

Session Classification: Jets

Contribution ID: 48 Type: not specified

Recent Developments on Jet Suppression

Wednesday, 9 June 2021 12:55 (35 minutes)

Presenter: PABLOS, Daniel (McGill)

Session Classification: Jets

Contribution ID: 49 Type: not specified

Using Machine Learning for Jet Measurements

Wednesday, 9 June 2021 13:45 (25 minutes)

Presenter: BOSSI, Hannah (Yale University (US))

Session Classification: Jets

Contribution ID: **50** Type: **not specified**

Lessons from Jet Substructure Measurements from RHIC and the LHC

Wednesday, 9 June 2021 14:10 (25 minutes)

Presenter: SOTO-ONTOSO, Alba

Session Classification: Jets

Contribution ID: 51 Type: not specified

Future Physics Capabilities of RHIC

Wednesday, 9 June 2021 14:35 (25 minutes)

Presenter: REED, Rosi (Lehigh University)

Session Classification: Jets

Contribution ID: 52 Type: not specified

J/psi Production in eA Collisions

Tuesday, 8 June 2021 12:15 (25 minutes)

Presenter: CHANG, Wan (Center China Normal University)

Session Classification: EIC Physics Opportunities

Contribution ID: 53 Type: not specified

Transverse Momentum Distributions at EIC

Tuesday, 8 June 2021 12:40 (25 minutes)

Presenter: BISSOLOTTI, Chiara (Università di Pavia and INFN)

Session Classification: EIC Physics Opportunities

Contribution ID: 54 Type: not specified

Gluon Saturation at EIC

Tuesday, 8 June 2021 13:05 (25 minutes)

Presenter: SALAZAR, Farid (Stony Brook University)

Session Classification: EIC Physics Opportunities

Contribution ID: 55 Type: not specified

Quantum Entanglement in DIS

Tuesday, 8 June 2021 13:45 (25 minutes)

Presenter: TU, Zhoudunming (BNL)

Session Classification: EIC Physics Opportunities

Contribution ID: 56 Type: not specified

PDFs and Structure Functions

Tuesday, 8 June 2021 14:10 (25 minutes)

Presenter: LI, Shujie (Lawrence Berkeley National Laboratory)

Session Classification: EIC Physics Opportunities

Contribution ID: 57 Type: not specified

Spin Asymmetry Measurements at EIC

Tuesday, 8 June 2021 14:35 (25 minutes)

Presenter: TADEPALLI, Arun (JLAB)

Session Classification: EIC Physics Opportunities

Contribution ID: 58 Type: not specified

Recent Highlights from the PHENIX Cold-QCD Physics Program

Tuesday, 8 June 2021 09:00 (25 minutes)

Presenter: MULILO, Benard (Korea University/RIKEN)

Session Classification: Spin

Contribution ID: 59 Type: not specified

Future Physics Plans from RHICf

Tuesday, 8 June 2021 09:25 (25 minutes)

Presenter: MENJO, Hiroaki (Nagoya University)

Session Classification: Spin

Contribution ID: 60 Type: not specified

Recent Highlights from the STAR Cold-QCD Physics Program

Tuesday, 8 June 2021 09:50 (25 minutes)

Presenter: CHU, Xiaoxuan (BNL)

Session Classification: Spin

Contribution ID: 61 Type: not specified

Recent Results on Proton Structure from the JAM Collaboration

Tuesday, 8 June 2021 10:30 (25 minutes)

Presenter: SATO, Nobuo (Jefferson Lab)

Session Classification: Spin

Contribution ID: **62** Type: **not specified**

Future Cold-QCD Physics Program with sPHENIX

Tuesday, 8 June 2021 10:55 (25 minutes)

Presenter: Dr HUANG, Jin (Brookhaven National Lab)

Session Classification: Spin

Contribution ID: 63 Type: not specified

Future Cold-QCD Physics Program with STAR

Tuesday, 8 June 2021 11:20 (25 minutes)

Presenter: LIN, Ting (Shandong University)

Session Classification: Spin

Contribution ID: 64 Type: not specified

Poster Session

Thursday, 10 June 2021 15:00 (3 hours)

Will be held at this link: https://indico.bnl.gov/e/aum2021-posters

Session Classification: Plenary Session 1.D

Contribution ID: 65 Type: not specified

Poster Award Flash Talk - Zhaozhong Shi

Friday, 11 June 2021 15:15 (10 minutes)

Session Classification: Plenary Session 2.D

Contribution ID: 66 Type: not specified

Rivet - Introduction and Tutorial

Tuesday, 8 June 2021 09:00 (3 hours)

Presenters: OLIVEIRA DA SILVA, Antonio Carlos (University of Tennessee - Knoxville); BIELICH,

Christian; KUNNAWALKAM ELAYAVALLI, Raghav (Yale University and BNL)

Session Classification: Rivet Tutorial

Contribution ID: 67 Type: not specified

Data Science career panel

Wednesday, 9 June 2021 09:00 (20 minutes)

Daniel McDonald spent years at STAR/RHIC while a graduate student at Rice University, getting his masters from his work on the TOF detector and his PhD from the higher moments of net-particle distributions in the Beam Energy Scan. He is the former lead of the STAR fluctuations PWG and a member of the UEC. Following a Postdoc at the University of Houston working on the ALICE experiment, he left to work in the financial services industry in 2015.

Daniel is presently the Head of Analytics and Strategy in Home Lending at Citizens Bank. His team has transformed data-based strategic thinking at the bank, driving growth that has seen the Home Mortgage origination group climb from not being a top 50 national player to 6th largest bank originator in the country, helping drive over \$45 Billion annually in new home loans.

Presenter: Dr MCDONALD, Daniel

Session Classification: Data Science

Contribution ID: 68 Type: not specified

Data Science career panel

Wednesday, 9 June 2021 09:20 (20 minutes)

Javier Orjuela-Koop obtained his doctorate from the University of Colorado in 2018. His thesis comprised an exploration of various aspects of kinetic transport in small-system collectivity, as well as a measurement of separated heavy-flavor production in proton collisions using the PHENIX silicon tracker. Since leaving academia, he has found a rewarding career in the world of self-driving cars. Currently, as Lead ML & AI Engineer at HERE Technologies, he applies many of the skills of a heavy-ion physicist to the problem of building high-precision crowdsourced digital maps to enable autonomous driving in partnership with some of the world's best known car manufacturers.

Presenter: Dr KOOP, Javier Orjuela

Session Classification: Data Science

Contribution ID: 69 Type: not specified

Data Science career panel

Wednesday, 9 June 2021 09:40 (20 minutes)

Dr Frank Laue received his PhD in 1999 from Frankfurt University. He spent 2 years as a Post Doc at The Ohio State University and 6 years at BNL before leaving science for Wall Street in 2007. He worked for various Investment Banks and Asset Managers in NYC and California. He is currently an SVP at loanDepot, the nations 2nd largest non-bank mortgage lender.

Presenter: Dr LAUE, Frank

Session Classification: Data Science

Contribution ID: 70 Type: not specified

Data Science career panel

Wednesday, 9 June 2021 10:00 (20 minutes)

Jan Uphoff did his PhD at the Goethe University Frankfurt in 2014 investigating heavy flavor in heavy-ion collisions at RHIC and LHC through numerical Monte Carlo simulations. After graduating he joined a startup offering Data Science as a Service to companies in the retail sector. Since 2017 Jan has been working at Booking.com – the world's largest Online Travel Agency. He joined as a Data Scientist and is now leading the Data Science and Analytics teams focusing on the supply side of the marketplace.

Presenter: Dr UPHOFF, Jan

Session Classification: Data Science

Contribution ID: 71 Type: not specified

Data Science career panel

Wednesday, 9 June 2021 10:20 (20 minutes)

Tim Schuster graduated from Frankfurt University in 2012 with a thesis on fluctuations in heavy-ion collisions. He analyzed data from the NA49 experiment at CERN, and contributed simulations to the original STAR Beam Energy Scan proposal. Tim continued his research at Yale University, studying correlations through ALICE at CERN.

Since 2015, Tim has worked in data science-related roles at Google. He uses data to detect and prevent spam and abuse, or to directly improve products ranging from Google Ads to YouTube and Stadia.

Presenter: Dr SCHUSTER, Tim

Session Classification: Data Science

Contribution ID: 72 Type: not specified

Data Science career panel

Wednesday, 9 June 2021 10:40 (20 minutes)

Betty Abelev graduated from Yale with a doctorate in Experimental Nuclear Physics in 2007, and then continued work on multi-strange baryons at Lawrence Livermore Lab, as a part of the ALICE collaboration. She left academia to pursue data science in the industry in 2013, and since then worked as a data scientist in several startups, one of which grew into a large corporation. That company is Invitae, a leader in clinical genetic testing. Betty worked at Invitae for the past five years, fulfilling various roles, including leading the production data-science group, and supporting clinical regulatory activities. She now leads data science activities in the Process Improvement group. Betty lives in San Francisco with her 12 year old daughter.

Presenter: Dr ABELEV, Betty

Session Classification: Data Science

Contribution ID: 73 Type: not specified

Responsible and Trustable Deep Learning

Wednesday, 9 June 2021 11:00 (30 minutes)

The European Commission published the "Ethics Guidelines for Trustworthy AI" in 2019. Currently, also major USA governmental organizations and corporations call for "responsible AI". I will give you concreate examples of the relevant challenges and technical solutions from the real-life deep learning applications in recruitment industry.

'Matching of candidates to jobs by Al' is no longer science fiction. We understand it as a process to provide a fairer, more predictable and effective candidate pre-selection. However, bias can arise whenever AI is trained with historical data of human choices, which then calls into question the objectivity of AI-supported decisions. Conversely, AI can also be used to identify or prevent just such a bias. The use of algorithmic selection methods can lead to more diversity. As a partner in a Europe-wide research network, we are working on the open question of to what extent and under what conditions 'matching by AI' can represent a technologically feasible and ethically and legally legitimate solution, which we base on the intelligent comparison of competencies and qualifications.

A challenge of robustness is illustrated by another use case: predictive marketing, supporting recruiters in creating successful job ads tailored to the specific target group. The deep learning algorithm is continuously trained on the web tracking data of job posts. However, even when the models are regularly adjusted, AI systems would not respond optimally to disruptive events or to adversarial input that manifest themselves outside the captured stimuli. Therefore, we must create methods that automatically detect if the parameters of the input are significantly outside the range "seen" in the training set.

Newest advancement of AI technology is brought about by the idea of Hybrid AI as a combination of statistics, machine learning and knowledge systems. And these advancements are unavoidable to reach the levels of responsible or trustable AI.

Olena Linnyk is a lecturer for "Artificial Intelligence" at the Justus Liebig University of Giessen and the head of the "AI Lab" at the software company "Milch&zucker", Giessen, Germany. At the Frankfurt Institute for Advanced Studies (FIAS), she contributes to the research of the "Deep Thinkers" Group, successfully applying Deep Learning techniques to the detector calibration and data analysis withing the NA61/SHINE Collaboration at CERN.

Presenter: Dr LYNNYK, Olena

Session Classification: Data Science

Contribution ID: 74 Type: not specified

Instance Segmentation for Traffic Safety

Wednesday, 9 June 2021 11:30 (30 minutes)

Industry adoption of deep learning computer vision has been driven by easy to use deep learning frameworks such as PyTorch and TensorFlow combined with the widespread availability of GPU compute and cheap cameras. By applying computer vision to images and video-streams, governments are generating societal benefits. Applications range from protecting minors by identifying sexual abuse to enhancing traffic safety of vulnerable bicyclists and pedestrians.

In this step-by-step hands-on contribution Hans will take us through the process of creating a deep learning computer vision solution for traffic safety. The use case requires the computer vision algorithm to not only detect moving objects in video streams with bounding boxes but also to generate finer-shaped segmentations of each object instance. Hans will show how you can create and train such a computer vision model, including creation and labeling of your own dataset from publicly available traffic video data, with just your laptop and no other pre-requisites in a mere two days.

Attendees of this session will leave empowered to create their own deep learning computer vision demo for their favorite use case in a very short time frame. Creating such a demo will help RHIC / AGS physicists to decide whether a Data Science career in industry is attractive to them and will help them in impressing even further potential employers in industry with their unique skillset.

DXC Technology is a 130 000 employee strong consultancy with highest ratings for its Data Science services. Hans coordinates DXC's Data Science in Europe, Middle-East, and Africa. DXC is actively hiring Sr. Data Scientists with a Heavy-Ion / High-Energy Physics background in the US and globally.

Presenter: Dr BECK, Hans

Session Classification: Data Science

Contribution ID: 75 Type: not specified

ATHENA

Wednesday, 9 June 2021 09:00 (25 minutes)

Presenter: FURLETOVA, Yulia (Jefferson Lab)

Session Classification: EIC Detector Development

CORE

Contribution ID: 76 Type: not specified

CORE

Wednesday, 9 June 2021 09:25 (25 minutes)

Presenter: NADEL-TURONSKI, Pawel (Stony Brook University)

Session Classification: EIC Detector Development

Contribution ID: 77 Type: **not specified**

ECCE

Wednesday, 9 June 2021 09:50 (25 minutes)

Presenter: LAJOIE, John (Iowa State University)

Session Classification: EIC Detector Development

Contribution ID: 78 Type: not specified

Luminosity

Wednesday, 9 June 2021 10:30 (25 minutes)

Presenter: PIOTRZKOWSKI, Krzysztof (UCLouvain & AGH UST)

Session Classification: EIC Detector Development

Contribution ID: 79 Type: not specified

Far Forward Detectors

Wednesday, 9 June 2021 10:55 (25 minutes)

Presenter: JENTSCH, Alexander (Brookhaven National Lab)

Session Classification: EIC Detector Development

Contribution ID: 80 Type: not specified

Calorimetry

Wednesday, 9 June 2021 11:20 (25 minutes)

Presenter: BAZILEVSKY, Alexander (BNL)

Session Classification: EIC Detector Development