# **Early Career Scientist retreat**

# **Report of Contributions**

Introduction

Contribution ID: 2 Type: not specified

#### Introduction

Friday, 9 September 2022 09:00 (12 minutes)

**Presenter:** GAO, Haiyan (BNL)

Session Classification: Introduction Session

Contribution ID: 3 Type: not specified

### **Introduction of Accelerator Physics**

Friday, 9 September 2022 09:12 (12 minutes)

**Presenter:** FISCHER, Wolfram (BNL)

Session Classification: Introduction Session

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

#### **Introduction of Nuclear Physics**

Friday, 9 September 2022 09:24 (12 minutes)

**Presenter:** DUNLOP, James (Brookhaven National Laboratory)

Session Classification: Introduction Session

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

## **Introduction of High Energy Physics**

Friday, 9 September 2022 09:36 (12 minutes)

**Presenter:** MA, Hong (BNL)

Session Classification: Introduction Session

Contribution ID: 6 Type: not specified

### **Introduction of Isotope Program**

Friday, 9 September 2022 09:48 (12 minutes)

**Presenter:** CUTLER, Cathy (BNL)

Session Classification: Introduction Session

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

## The higgs boson: a probe into the unknown

Friday, 9 September 2022 10:30 (10 minutes)

remote

**Presenter:** CAVALIERE, Viviana (Brookhaven National Lab)

Session Classification: Flash talk session 1

Contribution ID: 9 Type: **not specified** 

# **Exploring emergent properties of QCD with** streaming data

Friday, 9 September 2022 10:40 (10 minutes)

remote

Presenter: OSBORN, Joe (Brookhaven National Laboratory)

Session Classification: Flash talk session 1

Contribution ID: 11 Type: not specified

## Shining light on the glues that bind us all

Friday, 9 September 2022 11:30 (10 minutes)

remote

**Presenter:** TU, Zhoudunming (BNL)

**Session Classification:** Flash talk session 1

Contribution ID: 12 Type: not specified

## **Development of Laser Ion Source**

Friday, 9 September 2022 11:00 (10 minutes)

remote

**Presenter:** IKEDA, Shunsuke

**Session Classification:** Flash talk session 1

Contribution ID: 13 Type: not specified

# Data Popularity and Placement Optimization at the Data Center

Friday, 9 September 2022 11:10 (10 minutes)

In-person

Presenter: HUANG, Qiulan

**Session Classification:** Flash talk session 1

Contribution ID: 15 Type: not specified

### **Coherent Electron Cooling Simulation**

Friday, 9 September 2022 11:20 (10 minutes)

In-person

Presenter: MA, Jun

**Session Classification:** Flash talk session 1

Contribution ID: 16 Type: not specified

### What carries the baryon quantum number

Friday, 9 September 2022 10:50 (10 minutes)

In-person

**Presenter:** TRIBEDY, Prithwish (BNL)

**Session Classification:** Flash talk session 1

Contribution ID: 20 Type: not specified

# **Cryogenics Readout Electronics Systems for Liquid Argon TPCs in Neutrino Experiments**

Friday, 9 September 2022 14:00 (10 minutes)

In-person

Presenter: GAO, Shanshan (Brookhaven Lab)Session Classification: Flash talk session 2

Contribution ID: 22 Type: not specified

# TDAQ system for the Phase-I/II Upgrade of ATLAS Experiment

Friday, 9 September 2022 14:10 (10 minutes)

In-person

Presenter: TANG, Shaochun (BNL)

**Session Classification:** Flash talk session 2

Contribution ID: 23 Type: not specified

#### Panel on "Career Development at BNL"

Friday, 9 September 2022 13:00 (1 hour)

Panelists: Maria Chamizo Llatas Sally Dawson - remote Hong Ma Michiko Minty - in-person Peter Petreczky

**Presenters:** MA, Hong (BNL); CHAMIZO, Maria (BNL); MINTY, Michiko (Brookhaven National Laboratory); PETRECZKY, Peter (BNL); DAWSON, Sally (BNL)

Contribution ID: 24 Type: not specified

#### Sequential Upsilon suppression in Au+Au collisions

Friday, 9 September 2022 14:20 (10 minutes)

In-person

**Presenter:** MA, Rongrong (Brookhaven National Laboratory)

**Session Classification:** Flash talk session 2

Contribution ID: 25 Type: not specified

# Precision theory for colliders and beyond

Friday, 9 September 2022 14:30 (10 minutes)

In-person

Presenter: SZAFRON, Robert (Brookhaven National Laboratory)

**Session Classification:** Flash talk session 2

Contribution ID: 26 Type: not specified

# Progress on cathode R&D for high intensity electron source in support of EIC

Friday, 9 September 2022 14:40 (10 minutes)

remote

**Presenter:** GAOWEI, Mengjia (Brookhaven National Laboratory)

**Session Classification:** Flash talk session 2