RBRC 25th Anniversary Celebration

Report of Contributions

BNL

Contribution ID: 1 Type: not specified

BNL

Thursday, 22 June 2023 13:00 (5 minutes)

Presenter: HEWETT, JoAnne (BNL, Director)

 $\textbf{Session Classification:} \ \ \textbf{Welcome/Opening Remarks}$

Contribution ID: 2 Type: not specified

RIKEN

Thursday, 22 June 2023 13:05 (5 minutes)

Presenter: GONOKAMI, Makoto (RIKEN, President)

Session Classification: Welcome/Opening Remarks

Contribution ID: 3 Type: not specified

DOE

Thursday, 22 June 2023 13:10 (5 minutes)

Presenter: HALLMAN, Timothy (DOE, Associate Director)

Session Classification: Welcome/Opening Remarks

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

U.S. Embassy of Japan

Thursday, 22 June 2023 13:15 (5 minutes)

Presenter: OKAMURA, Keisuke (Embassy of Japan, First Secretary)

Session Classification: Welcome/Opening Remarks

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

The RHIC Spin Program and the Very Early Days of RBRC

Thursday, 22 June 2023 13:20 (15 minutes)

Presenter: ISHIHARA, Masayasu (RIKEN)

Session Classification: Keynote Talk

Contribution ID: 6 Type: not specified

Reflections on the Origin of RBRC

Thursday, 22 June 2023 13:35 (20 minutes)

Presenter: SAMIOS, Nicholas (BNL)

Session Classification: Keynote Talk

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

From strong protons to weak neutrinos

Thursday, 22 June 2023 13:55 (30 minutes)

Presenter: STASTO, Anna (Pennsylvania University)

Session Classification: RBRC Graduate Talks

Contribution ID: 8 Type: not specified

25 Years with RBRC: A Personal Story

Thursday, 22 June 2023 14:25 (30 minutes)

Presenter: KHARZEEV, Dmitri (Stony Brook University and BNL)

Session Classification: RBRC Graduate Talks

Contribution ID: 9 Type: not specified

The Dawn of the RHIC SPIN Era

Thursday, 22 June 2023 15:10 (30 minutes)

Presenter: KURITA, Kazuyoshi (Rikkyo University)

Session Classification: RBRC Graduate Talks

Contribution ID: 10 Type: not specified

Jet Quenching: The transition from PHENIX discoveries to sPHENIX opportunities

Thursday, 22 June 2023 15:40 (30 minutes)

Presenter: CONNORS, Megan (Georgia State University)

Session Classification: RBRC Graduate Talks

Contribution ID: 11 Type: not specified

Lattice QCD and Searches for Violations of Fundamental symmetries

Thursday, 22 June 2023 16:10 (30 minutes)

Presenter: SYRITSYN, Sergey (Stony Brook University)

Session Classification: RBRC Graduate Talks

Contribution ID: 12 Type: not specified

RBRC - passion, wisdom and warmth

Thursday, 22 June 2023 16:40 (30 minutes)

Presenter: AOKI, Yasumichi (RIKEN Center for Computational Science)

Session Classification: RBRC Graduate Talks

Contribution ID: 13 Type: not specified

Before the Birth of RBRC and the Future

Thursday, 22 June 2023 17:10 (15 minutes)

Presenter: NAGAMIYA, Shoji (RIKEN)

Session Classification: Closing Remarks

Contribution ID: 14 Type: not specified

Closing Remarks

Thursday, 22 June 2023 17:25 (5 minutes)

Presenter: TRIBBLE, Robert (BNL, RBRC Director)

Session Classification: Closing Remarks