WP1 F2F meeting

Report of Contributions

WP1 F2F meeting / Report of Contributions

Introduction

Contribution ID: 1

Type: not specified

Introduction

Wednesday, 28 June 2023 10:00 (15 minutes)

Purpose of meeting

Presenter: VIEHHAUSER, Georg (member@ox.ac.uk;staff@ox.ac.uk)

Overview of project, status of prop ...

Contribution ID: 2

Type: not specified

Overview of project, status of proposal

Wednesday, 28 June 2023 10:15 (15 minutes)

Presenter: JONES, Peter (University of Birmingham)

Birmingham

Contribution ID: 3

Type: not specified

Birmingham

Wednesday, 28 June 2023 10:30 (15 minutes)

Presenter: GLOVER, James Julian (member@cern.ch)

Brunel

Contribution ID: 4

Type: not specified

Brunel

Wednesday, 28 June 2023 10:45 (15 minutes)

Presenter:TEODORESCU, Liliana (Brunel University London)**Session Classification:**Overview of institute activities and plans

Daresbury Lab

Contribution ID: 5

Type: not specified

Daresbury Lab

Wednesday, 28 June 2023 11:00 (15 minutes)

Presenter: LEMMON, Roy (Daresbury Lab)

Lancaster

Contribution ID: 6

Type: not specified

Lancaster

Wednesday, 28 June 2023 11:15 (15 minutes)

Presenter: TBC

Liverpool

Contribution ID: 7

Type: not specified

Liverpool

Wednesday, 28 June 2023 11:30 (15 minutes)

Presenter: LIU, Jian (UNiversity of Liverpool)

Oxford

Contribution ID: 8

Type: not specified

Oxford

Wednesday, 28 June 2023 11:45 (15 minutes)

Presenters: HENRY, Sam (University of Oxford); HUFFMAN, Todd (University of Oxford) **Session Classification:** Overview of institute activities and plans WP1 F2F meeting / Report of Contributions

RAL

Contribution ID: 9

Type: not specified

RAL

Wednesday, 28 June 2023 12:00 (15 minutes)

Presenters: WILSON, Fergus (STFC - Rutherford Appleton Laboratory); MATHEW, Soniya (STFC-RAL)

Sensor developments and layout i...

Contribution ID: 10

Type: not specified

Sensor developments and layout implications

Wednesday, 28 June 2023 13:30 (45 minutes)

Presenter: GONELLA, Laura (University of Birmingham)

Development of requirements and ...

Contribution ID: 11

Type: not specified

Development of requirements and specifications

Wednesday, 28 June 2023 14:15 (45 minutes)

Presenter: VIEHHAUSER, Georg (member@ox.ac.uk;staff@ox.ac.uk)

Discussion: Organisation of activi...

Contribution ID: 12

Type: not specified

Discussion: Organisation of activities (incl. eRD104/111/1113)

Wednesday, 28 June 2023 15:00 (1 hour)

Presenter: ALL