Advances in Nuclear Matter Dynamics: A Tribute to Declan Keane

Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

Opening remarks. Mike Strickland (5 min)

Friday, 1 December 2023 08:30 (5 minutes)

Presenter: STICKLAND, Mike (Kent State University)

Session Classification: Morning session 1

Contribution ID: 2 Type: not specified

When KSU Became Keane on Physics

Friday, 1 December 2023 08:35 (25 minutes)

Presenter: TANDY, Peter

Session Classification: Morning session 1

Contribution ID: 3 Type: not specified

Spiros Margetis (10 min)

Friday, 1 December 2023 09:00 (10 minutes)

Presenter: MARGETIS, Spyridon (Kent State University and DOE)

Session Classification: Morning session 1

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

How much of the QCD phase diagram is still uncharted?

Friday, 1 December 2023 09:10 (20 minutes)

Presenter: DEXHEIMER, Veronica (Kent State University)

Session Classification: Morning session 1

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Antimatter, Hypernuclear, "Calm and Collective"

Friday, 1 December 2023 09:30 (30 minutes)

Presenter: HARRIS, John (Yale University)

Session Classification: Morning session 1

Contribution ID: 6 Type: **not specified**

Physics at High Baryon Density - Study the QCD Phase Structure in High-Energy Nuclear Collisions

Friday, 1 December 2023 10:30 (30 minutes)

Presenter: XU, Nu (LBL)

Session Classification: Morning session 2

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Two decades in the past, and a look into the future!

Friday, 1 December 2023 11:00 (30 minutes)

Presenter: XU, Zhangbu (Brookhaven National Lab)

Session Classification: Morning session 2

Contribution ID: 8 Type: not specified

In Pursuit of Knowledge and Wisdom

Friday, 1 December 2023 11:30 (30 minutes)

Presenter: TANG, Aihong (Brookhaven National Laboratory)

Session Classification: Morning session 2

Contribution ID: 9 Type: **not specified**

Provost's remarks. Melody Tankersley (10 min)

Friday, 1 December 2023 13:30 (10 minutes)

Presenter: TANKERSLEY, Melody (Kent State University)

Session Classification: Afternoon session 1

Contribution ID: 10 Type: not specified

Heavy-ion physics at CNR

Friday, 1 December 2023 13:40 (20 minutes)

Presenter: STRICKLAND, Mike (Kent State University)

Session Classification: Afternoon session 1

Contribution ID: 11 Type: not specified

Beginnings at BEVALAC and AGS

Friday, 1 December 2023 14:00 (30 minutes)

Presenter: RITTER, Hans Georg (LBL)

Session Classification: Afternoon session 1

Contribution ID: 12 Type: not specified

Connecting experiment to the QCD phase diagram

Friday, 1 December 2023 14:30 (30 minutes)

Presenter: ODYNIEC, Grazyna (LBL)

Session Classification: Afternoon session 1

Contribution ID: 13 Type: not specified

STAR Zero-Degree Calorimeter Shower Max Detector and its Physics

Friday, 1 December 2023 15:30 (30 minutes)

Presenter: WANG, Gang (UCLA)

Session Classification: Afternoon session 2

Contribution ID: 14 Type: not specified

Perspectives of scientists involved in World War II

Friday, 1 December 2023 16:00 (50 minutes)

Presenter: SCOTT, Alan (University of Wisconsin-Stout)

Session Classification: Afternoon session 2

Contribution ID: 15 Type: not specified

The many facets of directed flow in heavy-ion collisions (on ZOOM)

Friday, 1 December 2023 16:50 (30 minutes)

Presenter: RADHAKRISHNAN, Sooraj (Kent State University)

Session Classification: Afternoon session 2

Contribution ID: 16 Type: not specified

Stellar Intensity 101 – HBT for Nuclear Physicists / An Angular Diameter Measurement of Merak with the VERITAS Array

Saturday, 2 December 2023 08:50 (30 minutes)

Presenter: LISA, Mike (Ohio State University)

Session Classification: Morning session 1

Contribution ID: 17 Type: not specified

Observation of antihypertriton in AuAu collisions at 200 GeV. (on ZOOM)

Saturday, 2 December 2023 09:20 (30 minutes)

Presenter: CHEN, Jinhui (Fudan University)

Session Classification: Morning session 1

Contribution ID: 18 Type: not specified

George Fai's remarks (10 min)

Saturday, 2 December 2023 09:50 (10 minutes)

Presenter: FAI, George (Kent State University and DOE)

Session Classification: Morning session 1

Contribution ID: 19 Type: not specified

Navigating through Directed Flow in RHIC (on ZOOM)

Saturday, 2 December 2023 10:00 (30 minutes)

Presenter: SINGHA, Subhash (Institute of Modern Physics)

Session Classification: Morning session 1

Contribution ID: 20 Type: not specified

Open Mic (~ 60 min)

Saturday, 2 December 2023 11:00 (1 hour)

Session Classification: Morning session 2

Retrospective album.

Contribution ID: 21 Type: not specified

Retrospective album.

Saturday, 2 December 2023 12:00 (10 minutes)

Presenter: WANG, Gang (UCLA)

Session Classification: Morning session 2

Contribution ID: 22 Type: not specified

Dean's remarks, Mandy Munro-Stasiuk (10 min)

Saturday, 2 December 2023 12:20 (10 minutes)

Presenter: NUNRO-STASIUK, Mandy (Kent State University)

Session Classification: Morning session 2

Contribution ID: 23 Type: not specified

Presentation of Certificate of Contribution and STAR spokesperson's remarks.

Saturday, 2 December 2023 12:10 (10 minutes)

Presenter: GEURTS, Frank (Rice University)

 $\textbf{Session Classification:} \ \ Morning \ session \ 2$

Contribution ID: 24 Type: not specified

Declan's remarks

Saturday, 2 December 2023 12:30 (10 minutes)

Session Classification: Morning session 2