STAR iTPC Technical Cost Schedule Management Review

US/Eastern
Hilton Washington DC North/Gaithersburg (Universe)

Hilton Washington DC North/Gaithersburg

Universe

Hilton Washington DC North/Gaithersburg 620 Perry Parkway Gaithersburg, MD 20877 301-977-8900
Description
Review of STAR iTPC upgrade for BES-II location: Hilton Washington DC North/Gaithersburg 620 Perry Parkway Gaithersburg, MD 20877 301-977-8900 The January Directors review indico page is at https://indico.bnl.gov/conferenceDisplay.py?confId=1711 Some details on the material uploaded: - Charge letter, review members - Agenda - Technical Design Report (November 2015) - Link to talks from January 2016 Directors review of iTPC project - Review report from Directors review in January 2016 - Follow up report by STAR ( February 2016 ) - Project Management Plan (draft with updates following comments from the NP office) - Shandong University-STAR research agreement - Risk assessment TPC and iTPC (November 2015) - Report from “Task Force on RHIC operations” July – particular recommendation on page 2-3 - PAC report from June 2016 – comments on iTPC page 12-13 - PAC 2015 presentation on iTPC - PAC 2015 recommendation on iTPC (Page 11-12) - STAR response to 2015 PAC recommendations – submitted to ALD (September 2015)
2016 PAC report
Agenda
Charge Letter
Draft Management Plan
iTPC PAC 2015 presentation
iTPC response 15 Feb 2016
iTPC Technical Design Report
iTPC WBS (pdf)
PAC 2015 Report
panel members
Report for Jan 25, 2016 review
response to questions
Shandong STAR research agreement
STAR response to PAC 2015 recommendation
Task Force on RHIC detector Operations report
TPC, iTPC risk assesment report November 2015
  • Tuesday, 13 September
    • 08:30 09:00
      executive session 30m
    • 09:00 19:30
      Tuesday session
      • 09:00
        Physics and Merits of iTPC 20m
        Speaker: Zhangbu Xu (BNL)
        Slides
      • 09:20
        Overview of iTPC 40m
        Speaker: Flemming Videbaek (BNL)
        Slides
      • 10:00
        Mechanical strongback and padplane joining 45m
        Speaker: Jim Thomas (LBL)
        Slides
      • 10:45
        break 15m
      • 11:00
        Multi Wire Chamber production 1h
        Speaker: Qinghua Xu (SDU)
        Slides
      • 12:00
        Executive session 1h 15m

        working lunch

      • 13:15
        Installation and Insertion tooling 30m
        Speaker: Rahul Sharma (BNL)
        Slides
        slides (pdf)
      • 13:45
        iTPC electronics 1h
        Speaker: Tonko Ljubicic (bnl)
        Slides
      • 14:45
        break 15m
      • 15:00
        Management,Cost Schedule 1h 30m
        Speaker: Dr flemming videbaek videbaek (BNL)
        Slides
      • 16:30
        Executive session 3h
  • Wednesday, 14 September
    • 08:30 09:30
      homework 1h
    • 09:30 11:30
      Breakout session 2h
    • 11:30 16:00
      Executive session 4h 30m
    • 16:00 16:30
      closeout 30m