STAR Collaboration Meeting: eTOF and BES-II workshop (Dec. 2024)

Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

Opening remark for eTOF workshop

Presenter: GEURTS, Frank (Rice University)

Contribution ID: 2 Type: not specified

Opening remark for eTOF workshop

Tuesday, 3 December 2024 08:55 (5 minutes)

Presenter: GEURTS, Frank (Rice University)

Session Classification: eTOF workfest

Contribution ID: 3 Type: not specified

eTOF related calibration

Tuesday, 3 December 2024 09:00 (1 hour)

Presenter: SOEHNGEN, Yannick

Session Classification: eTOF workfest

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

eTOF related calibration

Tuesday, 3 December 2024 10:00 (1 hour)

Presenter: SWEGER, Zachary (University of California, Davis)

Session Classification: eTOF workfest

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

eTOF related calibration

Tuesday, 3 December 2024 11:00 (1 hour)

Presenter: LABONTE, Mathias (UC Davis)

Session Classification: eTOF workfest

Contribution ID: 6 Type: **not specified**

Software/Claibration

Tuesday, 3 December 2024 12:00 (30 minutes)

Presenter: BRUREN, Gene Van

Session Classification: eTOF workfest

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Simulation/embedding

Tuesday, 3 December 2024 13:30 (30 minutes)

Presenter: ZHU, Xianglei

Session Classification: eTOF workfest

Centrality

Contribution ID: 8 Type: not specified

Centrality

Tuesday, 3 December 2024 14:00 (30 minutes)

Presenter: NIGMATKULOV, Grigory (UIC)

Session Classification: eTOF workfest

Contribution ID: 9 Type: not specified

Data/production QA

Tuesday, 3 December 2024 15:30 (30 minutes)

Presenter: SHEIKH, Ashik Ikbal (Kent State University)

Session Classification: eTOF workfest

Contribution ID: 10 Type: not specified

eTOF related physics analysis

Tuesday, 3 December 2024 16:00 (30 minutes)

Presenter: SOEHNGEN, Yannick

Session Classification: eTOF workfest

Contribution ID: 11 Type: not specified

eTOF related physics analysis

Tuesday, 3 December 2024 16:30 (30 minutes)

Presenter: SWEGER, Zachary (University of California, Davis)

Session Classification: eTOF workfest

Contribution ID: 12 Type: not specified

eTOF related physics analysis

Tuesday, 3 December 2024 17:00 (30 minutes)

Presenter: LABONTE, Mathias (UC Davis)

Session Classification: eTOF workfest

Contribution ID: 13 Type: not specified

eTOF related physics analysis

Tuesday, 3 December 2024 17:30 (30 minutes)

Presenter: LI, Hongcan

Session Classification: eTOF workfest

Contribution ID: 14 Type: not specified

Opening remark for BES-II workshop

Wednesday, 4 December 2024 08:25 (5 minutes)

Presenter: RUAN, Lijuan (Brookhaven National Laboratory)

Session Classification: BES-II workshop: Open sessions with theorists

Contribution ID: 15 Type: not specified

CAD talk (see drupal for full details)

Wednesday, 4 December 2024 08:30 (30 minutes)

Presenter: JIANG, Xiaodong (Brookhaven National Laboratory)

Session Classification: BES-II workshop: Open sessions with theorists

Contribution ID: 16 Type: not specified

LFS talk (see drupal for full details)

Wednesday, 4 December 2024 09:00 (30 minutes)

Presenter: YI, Fang

Session Classification: BES-II workshop: Open sessions with theorists

Contribution ID: 17 Type: not specified

LFS talk (see drupal for full details)

Wednesday, 4 December 2024 09:30 (30 minutes)

Presenter: SAHOO, Aswini Kumar

Session Classification: BES-II workshop: Open sessions with theorists

Contribution ID: 18 Type: not specified

LFS talk (see drupal for full details)

Wednesday, 4 December 2024 10:00 (30 minutes)

Presenter: HU, Chenlu

Session Classification: BES-II workshop: Open sessions with theorists

Contribution ID: 19 Type: not specified

FCV talk (see drupal for full details)

Wednesday, 4 December 2024 11:00 (30 minutes)

Presenter: HAN, Chengdong

Session Classification: BES-II workshop: Open sessions with theorists

Contribution ID: 20 Type: not specified

CF talk (see drupal for full details)

Wednesday, 4 December 2024 11:30 (30 minutes)

Presenter: MI, Ke

Session Classification: BES-II workshop: Open sessions with theorists

Contribution ID: 21 Type: not specified

CF talk (see drupal for full details)

Wednesday, 4 December 2024 12:00 (30 minutes)

Presenter: FU, Chuan

Session Classification: BES-II workshop: Open sessions with theorists

Contribution ID: 22 Type: not specified

CF talk (see drupal for full details)

Wednesday, 4 December 2024 13:30 (30 minutes)

Presenter: LUONG, Vinh

Session Classification: BES-II workshop: Open sessions with theorists

Contribution ID: 23 Type: not specified

CF talk (see drupal for full details)

Wednesday, 4 December 2024 14:00 (30 minutes)

Presenter: CSANAD, Mate

Session Classification: BES-II workshop: Open sessions with theorists

Contribution ID: 24 Type: not specified

FCV talk (see drupal for full details)

Wednesday, 4 December 2024 14:30 (30 minutes)

Presenter: RADHAKRISHNAN, Sooraj (Kent State University/Lawrence Berkeley National Labora-

tory)

Session Classification: BES-II workshop: Open sessions with theorists

Contribution ID: 25 Type: not specified

(Remote) SMASH-vHLLE Hybrid Approach: Transport Coefficients and Equation of State

Wednesday, 4 December 2024 15:00 (45 minutes)

Presenter: ELFNER, Hannah (GSI, University Frankfurt)

Session Classification: BES-II workshop: Open sessions with theorists

Contribution ID: 26 Type: not specified

A new RQMD formulation: Potentials/EoS in the microscopic transport model JAM

Wednesday, 4 December 2024 15:45 (45 minutes)

Presenter: YASUSHI, Nara

Session Classification: BES-II workshop: Open sessions with theorists

Contribution ID: 27 Type: not specified

Constraining the EOS from flow and the QCD CP from proton fluctuations

Wednesday, 4 December 2024 17:00 (45 minutes)

Presenter: SORENSEN, Agnieszka (UCLA)

Session Classification: BES-II workshop: Open sessions with theorists

Contribution ID: 28 Type: not specified

FCV talk (see drupal for full details)

Wednesday, 4 December 2024 17:45 (30 minutes)

Presenter: ESUMI, ShinIchi (Univ. of Tsukuba, CiRfSE)

Session Classification: BES-II workshop: Open sessions with theorists

Contribution ID: 29 Type: not specified

(Remote) Structure of light hypernuclei and hyperon-nucleon interaction

Thursday, 5 December 2024 09:00 (45 minutes)

Presenter: HIYAMA, Emiko

Session Classification: BES-II workshop: Open sessions with theorists

Contribution ID: 30 Type: not specified

(Remote) Spin effects in heavy-ion collisions

Thursday, 5 December 2024 09:45 (45 minutes)

Presenter: WANG, Qun (University of science and technology of China)

Session Classification: BES-II workshop: Open sessions with theorists

Contribution ID: 31 Type: not specified

The QCD critical point and fluctuations

Thursday, 5 December 2024 11:00 (45 minutes)

Presenter: STEPHANOV, Mikhail (UIC)

Session Classification: BES-II workshop: Open sessions with theorists

Contribution ID: 32 Type: not specified

The QCD phase diagram in view of BES II

Thursday, 5 December 2024 11:45 (30 minutes)

Presenter: KOCH, Volker (MS70A-3307)

Session Classification: BES-II workshop: Open sessions with theorists

Contribution ID: 33 Type: not specified

CF talk (see drupal for full details)

Thursday, 5 December 2024 13:30 (30 minutes)

Presenter: PANDAV, ASHISH (LBNL)

Session Classification: BES-II workshop: Open sessions with theorists

Contribution ID: 34 Type: not specified

CF talk (see drupal for full details)

Thursday, 5 December 2024 14:00 (30 minutes)

Presenter: MONDAL, Bappaditya

Session Classification: BES-II workshop: Open sessions with theorists

Contribution ID: 35 Type: not specified

CF talk (see drupal for full details)

Thursday, 5 December 2024 14:30 (30 minutes)

Presenter: HUANG, Yige

Session Classification: BES-II workshop: Open sessions with theorists

Contribution ID: 36 Type: not specified

CF talk (see drupal for full details)

Thursday, 5 December 2024 15:00 (30 minutes)

Presenter: FENG, Hanwen

Session Classification: BES-II workshop: Open sessions with theorists

Contribution ID: 37 Type: not specified

CF talk (see drupal for full details)

Thursday, 5 December 2024 15:30 (30 minutes)

Presenter: MANIKANDHAN, Rutik (student@uh.edu;faculty@uh.edu)

Session Classification: BES-II workshop: Open sessions with theorists

Contribution ID: 38 Type: not specified

LFS talk (see drupal for full details)

Thursday, 5 December 2024 16:30 (30 minutes)

Presenter: HARASTY, Matt

Session Classification: BES-II workshop: Open sessions with theorists

Contribution ID: 39 Type: not specified

LFS talk (see drupal for full details)

Thursday, 5 December 2024 17:00 (30 minutes)

Presenter: JIN, Chenliang

Session Classification: BES-II workshop: Open sessions with theorists

Contribution ID: 40 Type: not specified

FCV talk (see drupal for full details)

Thursday, 5 December 2024 17:30 (30 minutes)

Presenter: GUO, Xingrui

Session Classification: BES-II workshop: Open sessions with theorists

Contribution ID: 41 Type: not specified

FCV talk (see drupal for full details)

Thursday, 5 December 2024 18:00 (30 minutes)

Presenter: XU, Zhiwan (Los Alamos National Laboratory)

Session Classification: BES-II workshop: Open sessions with theorists

Contribution ID: 42 Type: not specified

FCV talk (see drupal for full details)

Friday, 6 December 2024 09:00 (30 minutes)

Presenter: Dr SINGHA, Subhash (Institute of Modern Physics Chinese Academy of Sciences)

Session Classification: STAR Closed session

Contribution ID: 43 Type: not specified

CF talk (see drupal for full details)

Friday, 6 December 2024 09:30 (30 minutes)

Presenter: ZHANG, Xin

Session Classification: STAR Closed session

Contribution ID: 44 Type: **not specified**

CF talk (see drupal for full details)

Friday, 6 December 2024 10:00 (30 minutes)

Presenter: SWEGER, Zachary (University of California, Davis)

Session Classification: STAR Closed session

Contribution ID: 45 Type: not specified

LFS talk (see drupal for full details)

Friday, 6 December 2024 11:00 (30 minutes)

Presenter: LIUBING, Chen

Session Classification: STAR Closed session

Contribution ID: 46 Type: not specified

LFS talk (see drupal for full details)

Friday, 6 December 2024 11:30 (30 minutes)

Presenter: ZHOU, Yingjie

Session Classification: STAR Closed session

Contribution ID: 47 Type: **not specified**

LFS talk (see drupal for full details)

Friday, 6 December 2024 12:00 (30 minutes)

Presenter: BAO, Xianwen

Session Classification: STAR Closed session