## **LEReC Mini-retreat**

# **Report of Contributions**

Contribution ID: 1 Type: not specified

## Overall goals and things to do

Monday, 2 July 2018 09:00 (20 minutes)

Presenter: FEDOTOV, Alexei (Collider-Accelerator Department, BNL)

Contribution ID: 2 Type: not specified

## Commissioning progress and needs

Monday, 2 July 2018 08:30 (30 minutes)

**Presenter:** KAYRAN, Dmitry (Brookhaven National Lab)

Contribution ID: 3 Type: not specified

## DC gun power supply

Monday, 2 July 2018 09:20 (30 minutes)

**Presenter:** SANDBERG, Jon (BNL)

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

#### Laser

Monday, 2 July 2018 09:50 (30 minutes)

**Presenters:** INACKER, Patrick (BNL); ZHAO, Zhi (BNL)

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

## Cathode production, transport and use

Monday, 2 July 2018 10:20 (30 minutes)

Presenter: WANG, Erdong (BNL)

Contribution ID: 6 Type: not specified

## RF/SRF and Timing

Monday, 2 July 2018 10:50 (30 minutes)

**Presenter:** MERNICK, Kevin (BNL)

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

### Instrumentation

Monday, 2 July 2018 11:20 (30 minutes)

**Presenter:** MILLER, Toby (BNL)

Contribution ID: 8 Type: **not specified** 

# DC Gun assembly modifications and other shutdown work

Monday, 2 July 2018 11:50 (30 minutes)

**Presenter:** TUOZZOLO, Joseph (C-AD)