BNL DUNE Computing Workshop

US/Eastern
Physics Bldg 510

Physics Bldg 510

Eric LANCON (BNL), Mary Bishai (Brookhaven National Laboratory)
Description

Join Zoom Meeting
https://fnal.zoom.us/j/6308404326 [fnal.zoom.us]

One tap mobile
+16465588656,,6308404326# US (New York)
+16699006833,,6308404326# US (San Jose)

Dial by your location
        +1 646 558 8656 US (New York)
        +1 669 900 6833 US (San Jose)
Meeting ID: 630 840 4326
Find your local number: https://zoom.us/u/OIewt [zoom.us]

Join by SIP
6308404326@zoomcrc.com

  • Thursday, 3 January
    • 08:50 09:00
      Welcome 10m 3-191

      3-191

      Physics Bldg 510

      Speaker: Hong Ma (BNL)
    • 09:00 10:00
      Introduction to DUNE Computing 1h 3-191

      3-191

      Physics Bldg 510

      Speaker: Heidi Schellman (Oregon State Univ.)
    • 10:00 11:00
      DUNE Computing: Fermilab Perspective 1h 3-191

      3-191

      Physics Bldg 510

      Speaker: Michael Kirby (Fermilab)
    • 11:00 11:30
      Coffee break 30m
    • 11:30 12:30
      Overview of BNL Computing 1h 3-191

      3-191

      Physics Bldg 510

      Speaker: Eric LANCON (BNL)
    • 12:30 13:30
      Lunch 1h Cafeteria

      Cafeteria

    • 13:30 14:30
      Visit to CSI/RACF 1h CSI/RACF

      CSI/RACF

    • 14:30 15:00
      Introduction to CSI 30m 2-124 (CSI Bldg 725)

      2-124

      CSI Bldg 725

      Speaker: Kerstin Kleese Van Dam (BNL)
    • 15:00 15:30
      Coffee break 30m
    • 15:30 16:30
      Introduction to BNL Physics Application Software (PAS) Group 1h 3-191

      3-191

      Physics Bldg 510

      Speaker: Torre Wenaus (BNL)
    • 17:00 18:30
      Dinner 1h 30m TBD

      TBD

  • Friday, 4 January
    • 09:00 10:00
      BNL DUNE Computing Discussion 1h 3-192

      3-192

      Physics Bldg 510

      Speaker: Benedikt Hegner (CERN)
    • 10:00 11:00
      The WireCell Software Package 1h
    • 11:00 11:30
      Coffee break 30m
    • 11:30 12:00
      The PanDA Production and Distributed Analysis System 30m 3-192

      3-192

      Physics Bldg 510

      Speaker: Pavlo Svirin (Brookhaven National Lab)
    • 12:00 12:30
      Rucio @ BNL 30m 3-192

      3-192

      Physics Bldg 510

    • 12:30 13:00
      Belle II Conditions DB 30m 3-192

      3-192

      Physics Bldg 510

      Speaker: Paul Laycock
    • 13:00 14:00
      Lunch 1h Cafeteria

      Cafeteria

    • 14:00 15:00
      Discussion 1h 3-192

      3-192

      Physics Bldg 510