Site-Assist Visit for BLIP and RRPL Readiness Review

US/Eastern
Bldg. 911

Bldg. 911

Lee Hammons (Brookhaven National Laboratory)
Draft Authorization Basis Documents
Amy Cooper - Administrator
    • 08:00 08:30
      Meeting with Steve Coleman 30m

      Discussion of institutional response to Accelerator Safety Assessment and SC Management Review

      Speaker: Steven Coleman (Associate Laboratory Director, ESH)
    • 08:30 08:40
      Kickoff and Welcome to Site-Assist Team and Guests 10m

      Opening remarks and welcome to team and guests

      Speakers: Berndt Mueller (BNL), Lee Hammons (Brookhaven National Laboratory)
    • 08:40 09:40
      Overview of Medical Isotope Research and Production (MIRP) Program 1h
      Speaker: Cathy Cutler (BNL)
    • 09:40 10:25
      Discussion of Changes to MIRP Program 45m
      Speaker: Lee Hammons (Brookhaven National Laboratory)
    • 10:25 10:40
      Break 15m
    • 10:40 11:00
      Discussion of Configuration Management 20m
      Speaker: David Passarello (Collider-Accelerator Department)
    • 11:00 11:10
      Travel to BLIP Facility 10m
    • 11:10 12:00
      Tour of BLIP Facility 50m
    • 12:00 13:00
      Lunch - Hosted for Site-Assist Team 1h
    • 13:00 13:10
      Travel to RRPL Facility 10m
    • 13:10 14:20
      Tour of RRPL/TPL Facility 1h 10m
    • 14:20 14:30
      Return to Building 911 10m
    • 14:30 15:00
      Executive Session for Site Assist Team 30m
    • 15:00 16:30
      Document Review and Interviews 1h 30m

      Time for review team members to review documents, perform observations, conduct interviews, and coordinate with BNL counterparts.

    • 08:00 08:30
      Executive Session for Site-Assist Team 30m
    • 08:30 09:30
      Meeting with BLIP and TPL Operators 1h

      Site-Assist Team, BLIP and TPL Operators

    • 09:30 10:15
      Meeting with Cathy Cutler 45m

      Site-Assist Team, Cathy Cutler, Lee Hammons

    • 10:15 11:00
      Meeting with ESH Team 45m

      Site-Assist Team, Peter Cirnigliaro, Frank Craner, Patrick Sullivan, Melvin VanEssendelft, Lee Hammons

    • 10:15 11:00
      Meeting with Quality, Configuration Management, and Training 45m

      Site Assist Team, Dave Passarello, Dave Mohamed, Jack Eng, John Maraviglia

    • 11:00 12:00
      Document Review and Individual Interviews 1h

      Time for document review, observations, and interviews with BNL staff

    • 12:00 13:00
      Lunch - Hosted for Site-Assist Team 1h
    • 13:00 15:30
      Document Review and Interviews 2h 30m
    • 15:30 16:00
      Executive Session for Site-Assist Team 30m
    • 16:00 16:30
      Informal Status Briefing / Follow-Up Activities Planning / Scheduling 30m
    • 08:00 08:30
      Executive Session for Site Assist Team 30m
    • 08:30 12:00
      Document Review and Individual Interviews 3h 30m
    • 12:00 13:00
      Lunch - Hosted for Site-Assist Team 1h
    • 13:30 14:00
      Closeout 30m