CFNS Annual Review 2019



Report of Contributions

Contribution ID: 53 Type: not specified

Welcome & The Overview of the Center's Activities in 2018-2019

Thursday, 5 December 2019 09:00 (30 minutes)

Presenter: DESHPANDE, Abhay (Stony Brook University & BNL)

Contribution ID: 54 Type: not specified

Jets and JETSCAPE for an EIC

Thursday, 5 December 2019 09:30 (25 minutes)

Presenter: KAUDER, Kolja

Session Classification: Day 1

Contribution ID: 55 Type: not specified

Elastic Electron (Positron) - Proton Scattering at the EIC

Thursday, 5 December 2019 09:55 (25 minutes)

Presenter: SCHMOOKLER, Barak (Stony Brook University)

Session Classification: Day 1

Contribution ID: 56 Type: not specified

A journey from the LHC to an EIC with a shortstop at RHICand HERA

Thursday, 5 December 2019 10:20 (25 minutes)

Presenter: TU, Zhoudunming (BNL)

Session Classification: Day 1

Contribution ID: 57 Type: not specified

Studies on the QCD energy momentum Tesnsor and loffe Time behavior of PDFs and GPDs

Thursday, 5 December 2019 11:15 (25 minutes)

Presenter: RAJAN, Abha (Brookhaven National Laboratory)

Session Classification: Day 1

Contribution ID: 58 Type: not specified

Current work and plans

Thursday, 5 December 2019 11:40 (25 minutes)

Presenter: BOUSSARIE, Renaud (Brookhaven National Lab)

Session Classification: Day 1

Contribution ID: 59 Type: not specified

JET SUBSTRUCTURE OBSERVABLES WITH DYNAMICAL GROOMING

Thursday, 5 December 2019 12:05 (25 minutes)

Presenter: SOTO-ONTOSO, Alba

Session Classification: Day 1

Contribution ID: 60 Type: not specified

My background and plan for CFNS

Thursday, 5 December 2019 14:25 (25 minutes)

Presenter: MONDAL, Mriganka (Stony Brook University)

Session Classification: Day 1

Contribution ID: 61 Type: not specified

Measurement of the ⋈ → Process and its Angular Correlations

Thursday, 5 December 2019 14:00 (25 minutes)

Presenter: BRANDENBURG, Daniel (Brookhaven National Laboratory)

Session Classification: Day 1

Contribution ID: **62** Type: **not specified**

Towards the Electron Ion Collider: Polarimeter, Simulation, and GPD with PARTONS

Thursday, 5 December 2019 14:50 (25 minutes)

Presenter: ZHANG, Jinlong (Stony Brook University)

Session Classification: Day 1

Contribution ID: 63 Type: not specified

TBD

Presenter: CHEN, Zhenyu (Stony Brook University)

Session Classification: Day 2

TBD

Contribution ID: 64 Type: **not specified**

TBD

Presenter: ZHAO, Yuxiang (Stony Brook University)

Session Classification: Day 2

Contribution ID: 65 Type: not specified

EIC R&D: sTGC

Thursday, 5 December 2019 15:45 (25 minutes)

Presenter: UPSAL, Isaac (BNL & Shandong)

Session Classification: Day 1

Contribution ID: 66 Type: not specified

From Parity Violating electron Scattering to the EIC

Thursday, 5 December 2019 17:00 (25 minutes)

Presenter: GAL, Ciprian (Stony Brook University)

Session Classification: Day 1

Contribution ID: 67 Type: not specified

TBD

Presenter: TARASOV, Andrey (Brookhaven National Laboratory)

Session Classification: Day 2

Contribution ID: 68 Type: not specified

Committee: Breakfast and Executive Session

Thursday, 5 December 2019 08:00 (45 minutes)

Committee: Breakfast and Executi...

Contribution ID: 69 Type: not specified

Welcome & The Overview of the Center's Activities in 2018-2019

Presenter: DESHPANDE, Abhay (Stony Brook University)

Session Classification: Day 1

Contribution ID: **70** Type: **not specified**

TBD

Presenter: CORLISS, Ross (SBU) **Session Classification:** Day 2

Contribution ID: 71 Type: not specified

QCD Jet and TMD Resummation

Friday, 6 December 2019 09:00 (20 minutes)

Presenter: Dr SHAO, Dingyu (UCLA & CFNS)

Session Classification: Day 2

Contribution ID: 72 Type: not specified

EIC interaction region: JLEIC Current work and plans

Friday, 6 December 2019 09:20 (20 minutes)

Presenter: BATURIN, Vitaly (Old Dominion University and CFNS)

Session Classification: Day 2

Contribution ID: 73 Type: not specified

NLO impact factor for photon+dijet production in e+A DIS at small x

Thursday, 5 December 2019 16:35 (25 minutes)

Presenter: ROY, Kaushik (Stony Brook University and Brookhaven National Laboratory)

Session Classification: Day 1

Contribution ID: 74 Type: **not specified**

Precision Jet (Event) Substructure

Thursday, 5 December 2019 16:10 (25 minutes)

Presenter: CHIEN, Yang-Ting (MIT)

Session Classification: Day 1

Contribution ID: 75 Type: not specified

Committee: Breakfast and Executive Session (Physics Department, bldg. 510, Orange Room)

Friday, 6 December 2019 08:00 (45 minutes)

Committee: Breakfast and Executi...

Contribution ID: 76 Type: not specified

Transverse momentum dependent distributions and the hadron as a many-body parton system

Friday, 6 December 2019 09:40 (20 minutes)

Presenter: TARASOV, Andrey (The Ohio State University & CFNS)

Session Classification: Day 2

Contribution ID: 77 Type: **not specified**

TPC Space Charge Distortions in sPHENIX and Onward

Friday, 6 December 2019 10:00 (20 minutes)

Presenter: CORLISS, Ross (SBU & CFNS)

Session Classification: Day 2

Contribution ID: 78 Type: not specified

Polarization effects in Sartre and decay angular distributions of e+e-

Thursday, 5 December 2019 17:25 (20 minutes)

Presenter: Ms VIJAYAKUMAR, Athira

Session Classification: Day 1