Pixel Risk Scrubbing

US/Eastern
Description
USATLAS_Phase-II_Managers_Meeting_ 
https://vidyoportal.cern.ch/join/9BHskBrqHZ2O2cm0K43kVkyjKr4 
pin: 2025 
CERN (CH): 71400 (from the outside +41227671400) 
BNL(US): +16313442616 
meeting extension: 10389302*2025
    • 13:00 14:00
      6.1.1 Interface Mechanics 1h
      Speaker: Jeremy Love (Argonne National Lab)
    • 14:00 15:00
      6.1.2 Local Supports 1h
      Speaker: Rafael Coelho Lopes de Sa (University of Massachusetts Amherst)
    • 15:00 16:00
      6.1.3 Communication and Power Services 1h
      Speaker: Mike Hance (UCSC/SCIPP)
    • 16:00 17:00
      6.1.4 FE Chip 1h
      Speaker: Jessica Metcalfe (Argonne National Laboratory)
    • 17:00 18:00
      6.1.5 Modules 1h
      Speaker: Jessica Metcalfe (Argonne National Laboratory)
    • 18:00 19:00
      6.1.6 Loading and Integration 1h
      Speaker: Caterina Vernieri (SLAC)