BEST Collaboration: Annual Meeting US/EST

Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: **not specified**

Progress in Lattice QCD

Saturday, 16 May 2020 09:15 (45 minutes)

Presenter: KARSCH, Frithjof (Brookhaven National Laboratory)

Contribution ID: 2 Type: not specified

Identifying Critical Behavior in Heavy-Ion Collision Observables: A Mean-Field Hadronic Transport

Saturday, 16 May 2020 10:00 (30 minutes)

Presenter: WERGIELUK, Agnieszka

Contribution ID: 3 Type: not specified

Initial Conditions of Conserved Charges in Heavy-Ion Collisions

Saturday, 16 May 2020 11:00 (30 minutes)

Presenter: SIEVERT, Matthew (Rutgers University)

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Hydrodynamization and Attractors in Kinetic Theory

Saturday, 16 May 2020 11:30 (30 minutes)

Presenter: MARTINEZ GUERRERO, Mauricio (North Carolina State University)

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Hydrodynamic Fluctuations Close to and Away from the Critical Point

Saturday, 16 May 2020 12:00 (30 minutes)

Presenter: BASAR, Gocke

Contribution ID: 6 Type: **not specified**

Recent Development of BEShydro and BEShydro+

Saturday, 16 May 2020 14:00 (30 minutes)

Presenter: DU, Lipei (Ohio State University)

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Particlization with Finite Width Spectral Functions

Saturday, 16 May 2020 14:30 (30 minutes)

Presenter: Dr RYU, Sangwook (Wayne State University)

Contribution ID: 8 Type: not specified

Freeze-Out Prescription for Critical Fluctuations

Saturday, 16 May 2020 15:00 (30 minutes)

Presenter: PRADEEP, Maneesha

Contribution ID: 9 Type: not specified

Microcanonical Particlization of Hydrodynamics

Saturday, 16 May 2020 16:00 (30 minutes)

Presenter: OLIINYCHENKO, Dmytro (Lawrence Berkeley National Laboratory)

Contribution ID: 10 Type: not specified

EBE-AVFD Code Package

Saturday, 16 May 2020 17:00 (30 minutes)

Presenter: SHI, Shuzhe (Indiana University, Bloomington)

Contribution ID: 11 Type: not specified

Working Group Summary: Initial Condition

Sunday, 17 May 2020 09:00 (45 minutes)

Presenter: SCHENKE, Bjoern (BNL)

Contribution ID: 12 Type: not specified

Working Group Summary: Hydrodynamics

Sunday, 17 May 2020 09:45 (45 minutes)

Presenter: SHEN, Chun (Wayne State University)

Contribution ID: 13 Type: not specified

Working Group Summary: Critical Fluctuations

Sunday, 17 May 2020 11:45 (45 minutes)

Presenter: YIN, Yi (MIT)

Contribution ID: 14 Type: not specified

Working Group Summary:CME

Sunday, 17 May 2020 11:00 (45 minutes)

Presenter: LIAO, Jinfeng (INDIANA UNIVERSITY)

Contribution ID: 15 Type: not specified

Working Group Summary: Hadronic Dynamics/Data Fitting

Sunday, 17 May 2020 14:00 (45 minutes)

Presenter: KOCH, Volker (MS70A-3307)

Contribution ID: 16 Type: not specified

Discussion: Best Publications

Sunday, 17 May 2020 14:45 (45 minutes)

Discussion: Best Publications

Presenter: KOCH, Volker (MS70A-3307)

Contribution ID: 17 Type: not specified

Discussion and Closeout

Sunday, 17 May 2020 16:00 (2 hours)

Presenter: KOCH, Volker (MS70A-3307)

Contribution ID: 18 Type: not specified

Dynamical Magnetic Field in Heavy Ion Collisions

Saturday, 16 May 2020 16:30 (30 minutes)

Presenter: ANPING HUANG